Hartelijke dank voor uw interesse in de kerstballen actie op zaterdag 15 december 2018 tijdens de MTH kerstmarkt te Emmeloord. Wij verzoeken u vriendelijk om alle velden hieronder in te vullen, zodat wij uw plek in de kerstboom kunnen vastleggen.
 

Neem eerst even de tijd om onze voorwaarden door te lezen:
  1. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  2. Deelname aan de kerstballen actie is definitief zodra het verschuldigde bedrag uiterlijk op 15 november 2018 is bijgeschreven op de bankrekening van StEP Noordoostpolder. Indien het bedrag niet op de gestelde betaaldatum is bijgeschreven, komt de inschrijving te vervallen.
  3. Het rekening nummer is NL37 RABO 0396 6202 64 op naam van StEP Noordoostpolder.
  4. Bij annulering van de inschrijving voor de Kerstballen actie na 16 november 2018 is het volledige bedrag verschuldigd aan StEP.
  5. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
 

Vul s.v.p. onderstaande gegevens in:

 
* geeft verplicht aan
Vul hier uw voornaam in.
Vul hier uw achternaam in.
Vul hier uw emailadres in.
Geef het telefoonnummer op waar u op bereikbaar bent.
Vul hier uw bedrijfsnaam in.
Hiermee geeft u aan dat u de voorwaarden bovenaan deze lijst gelezen heeft en akkoord gaat.

StEP Noordoostpolder gebruikt de gegevens die u in dit formulier verstrekt uitsluitend om uw inschrijving voor de kerstballen actie 2018 vast te kunnen leggen en om u op de hoogte te houden van nieuws over de kerstballen actie. Geef hieronder aan wat voor u van toepassing is. Indien uw keuze "Nee" is, dan zullen wij uw gegevens eind van dit jaar verwijderen uit ons systeem.

Email Marketing Powered by Mailchimp